Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

2.088,87 EUR

szállítási költségek

Termékkód: SW.KFT.11.953.72002/B
Tipareste pagina

Set oldaltáskákhoz (sidecase) TRAX ADV L/M alumínium (45/37L), PRO tartók balra és jobbra, valamint Akrapovic Slip On kipufogórendszer a SW-Motech gyártótól, alumíniumból készült, 82,0 literes térfogattal és fekete színben, a TRIUMPH TIGER 900 C701 (2019-) / TIGER 900 C702 (2019-) / TIGER 900 GT 19- / TIGER 900 GT 19- / TIGER 900 GT PRO C701 (2019-) / TIGER 900 GT PRO C702 (2019-) / TIGER 900 RALLY C701 (2019-) / TIGER 900 RALLY C702 (2019-) / TIGER 900 RALLY PRO C701 (2019-) / TIGER 900 RALLY PRO C702 (2019-) számára.

Termékleírás:
A prémium találkozik a prémiumval: az Akrapovic-kal együtt egy különleges szettet állítottunk össze, amely fekete TRAX ADV alumínium házakat és a Triumph Tiger 900-hoz illeszkedő Akrapovic slip-on kipufogót tartalmaz. Az Akrapovic slip-on javítja a Triumph Tiger 900 teljesítményét és a jellegzetes hangzását. Ezen kívül a zajcsillapító kiváló minőségű és jól mutat, akárcsak a SW-MOTECH TRAX ADV sorozat alumínium házai. Egy kis ügyességgel saját magad is összeszerelheted a slip-on rendszert, és az alumínium házakkal együtt egy prémium minőségű szettet kapsz.
A robusztus TRAX ADV alumínium házak tökéletesen alkalmazkodnak bármilyen úthoz: a domború modellek stabilizálják az 1,5 milliméter vastag hegesztett alumínium fal anyagát. Egy teljesen levehető fedél, anodizált alumínium szállító fogantyúkkal és gyorskioldós rögzítőelemekkel megkönnyíti az oldaltáska feltöltését és kiürítését; a lejtős oldalszegély magasabb hasmagasságot biztosít kanyarban. Ezzel a komplett megoldással minden komponenst megkapsz, amire szükséged van egy hosszú útra a TRAX-szal: két vízálló TRAX ADV oldaltáska, két levehető SW-MOTECH oldaltartó, egy adapterkészlet, egy zárkészlet, egy kapacitáskorlátozó és lopásgátló védelem egy vonzó globális áron. A motorkerékpár-specifikus tartók és a ház mérete úgy van megtervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen a farok formájához, valamint a motorkerékpár kipufogórendszeréhez. Egy kompromisszumok nélküli motorkerékpár ház: a TRAX ADV fejlesztése során a stabilitásra és a por- és vízállóságra, valamint a könnyű kezelhetőségre helyezték a hangsúlyt. Legyen szó off-road kalandról, túrázásról vagy rövid útról, a prémium alumínium házak 1,5 milliméteres falvastagsággal minden kihívás során bizonyítják a prémium minőséget.
- 2 db TRAX ADV alumínium ház és egy Akrapovic slip-on;
- több teljesítmény és nyomaték;
- jellegzetes Akrapovic hangzás;
- SW-Motech kód: KFT1195372002B.

Tartalmazza:
- 1 x Akrapovic Slip On kipufogórendszer;
- 1 x bal oldali TRAX ADV L ház;
- 1 x jobb oldali TRAX ADV M ház;
- 2 x PRO oldaltartó;
- 2 x PRO oldaltartó adapterkészlet;
- 1 x TRAX zárkészlet lopásgátló védelemmel;
- 1 x többfunkciós szerszámkulcs tartó;
- 4 x kapacitáskorlátozó;
- 2 x tárolótáska;
- szerelési útmutató;
- szerelési anyag.

Részletek:
- szín: fekete;
- összsúly: kb. 24,1 kg;
- össztérfogat: 82,0 L.

Jóváhagyási értesítés
A termékhez mellékelt ABE tanúsítvány brosúra (nemzeti típusjóváhagyás) mindig legyen kéznél vezetés közben. Ez a nemzeti típusjóváhagyás csak a felsorolt modellekre vonatkozik, és az összeszerelési útmutatóban megadott információk szerint. A termék nyilvántartása a jármű dokumentumaiban nem szükséges, ha a jóváhagyási tanúsítványt magával viszi. A nemzeti típusjóváhagyás terjedelme évente bővül. A legfrissebb verzió a nemzeti típusjóváhagyási jelentés letölthető a webáruházunk megfelelő területéről. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék külföldi jóváhagyásának kiadására vonatkozó értékelést a vásárlás előtt tisztázni kell. Sajnos azok a műszaki termékek, amelyeknek a nyilvántartását a megfelelő országban megtagadták, már nem küldhetők vissza. Külföldi tanúsítványok kiadásához szükséges díjak merülhetnek fel.

A teljes alkalmazási lista az alábbiakban található.

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek