Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

733,53 EUR

szállítási költségek

Termékkód: SW.BC.HTA.01.682.20100
Tipareste pagina

Set oldaltáska Legend Gear LH1 (2x19.5L) és bal és jobb SLH tartók a SW-Motech gyártótól, 600D poliészterből és szintetikus bőrből készült, 39.0 literes térfogattal és fekete színben, HONDA CMX500 REBEL PC56 (2016-) számára.

Termékleírás:
Az LH oldaltáska a táska alacsony súlyát a ház formájának magas stabilitásával kombinálja. A Legend Gear stílusának új értelmezése magas technológiájú anyagokkal és modern rögzítési rendszerrel van kombinálva. Ez lehetővé teszi, hogy a táska a sárvédő tartóra egy kézmozdulattal, egy beépített zármechanizmus segítségével legyen rögzítve. Amikor csomagok nélkül vezet, a motor csak diszkrét rögzítési pontokat mutat.

A tágas oldaltáska teljesen fekete színben érkezik. A külső anyag textil szövetet és dombornyomott szintetikus bőrt kombinál, bonyolult steppelésekkel. Az oldaltáska integrált szállítófogantyúval rendelkezik a még nagyobb kényelem érdekében. A táska MOLLE rendszert is tartalmaz kiegészítő táskák rögzítésére. A tolvajok és az eső nem jelentenek veszélyt: a beépített lopásgátló védelem, a zárható fedél és a szállítás során mellékelt vízálló belső táska megvédi a csomagjait. Nincs rezgés: a dimenzióstabil és mégis könnyű ABS műanyag fedél és hátsó panel, valamint a PE-vel megerősített oldalak biztosítják a táska formájának megőrzését még nagyobb sebességnél is.

A motorhoz specifikus táskatartó könnyen és gyorsan felszerelhető a sárvédő eredeti rögzítési pontjaira. A gyors zár rendszer lehetővé teszi az LH Legend Gear oldaltáskák rögzítését és eltávolítását mindössze néhány könnyű kézmozdulattal, anélkül, hogy a vezető lemondana a táska megbízható rögzítéséről.
- SW-Motech kód: BCHTA0168220100.

Tartalmazza:
- 2 x oldaltáska Legend Gear LH1;
- 1 x SLH bal oldali tartó LH1;
- 1 x SLH jobb oldali tartó LH1;
- 1 x Legend Gear zárkészlet;
- szerelési útmutató;
- szerelési anyag.

Részletek:
- anyag: 600D poliészter / szintetikus bőr;
- szín: fekete;
- összsúly: kb. 6.6 kg;
- össztérfogat: 39.0 L.

A teljes alkalmazási lista alább található.

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek