Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

36,75 EUR

szállítási költségek

Termékkód: SKF.DUAL-48S
Tipareste pagina

Megjegyzés: egy készlet egy (1) olajszimeringet és egy (1) porvédőt tartalmaz, a villa teljes szervizeléséhez két készlet szükséges.

Olaj- és porvédő szimering készlet Dual Compound az SKF gyártótól Honda CRF 250 R (2010-2013) / Kawasaki KX 250 F 4T (2013-2019) / Suzuki RM-Z 250 (2013-2015) / RM-Z 450 (2013-2014) modellekhez.

Technikai specifikációk:
- olajszimering mérete: 48x58.1x8.5 mm;
- porvédő szimering mérete: 48x58.4x4.9 mm;
- SKF kód: DUAL48S.

A készlet tartalmazza:
- olajszimering: 1 darab;
- porvédő: 1 darab;
- megjegyzés: egy készlet egy (1) olajszimeringet és egy (1) porvédőt tartalmaz, a villa szervizeléséhez két készlet szükséges.

Bevezetés
Az új SKF Dual Compound villa szimering készletek a Dupla Kompozíció Technológiát alkalmazzák, javítva a első felfüggesztés alkatrészeinek védelmi jellemzőit. Ezek a szimeringek és porvédők elengedhetetlenek az optimális vezetési teljesítmény és a zökkenőmentes működés biztosításához, különösen nehéz körülmények között.

Ipari tudásra alapozott innováció
SKF több mint egy évtizede vezető szerepet tölt be a motorkerékpárok és MTB felfüggesztési tömítések technológiájában, prémium tömítési megoldásokat kínálva mind az OEM ügyfelek, mind a kiegészítő piacon. Mélyreható ismereteket szereztünk az új tömítési modellekről az alkalmazás korlátainak és követelményeinek alapos megértésével, valós laboratóriumi teszteket végezve a terepi tesztek adataival és visszajelzéseivel összhangban. A legújabb belső fejlesztésű számítógépes szimulációs eszközökkel tervezzük termékeinket, hogy optimalizáljuk a kontaktus erőket, csökkentsük a súrlódást és maximalizáljuk a szennyeződés elleni védelmi jellemzőket.

A teljes alkalmazási lista alább található.

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek