Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

WMNS FLEXAIR MIRER PANT [STL GRY]: Méret - 10

WMNS FLEXAIR MIRER PANT [STL GRY]: Méret - 10

167,79 EUR

szállítási költségek

Termékkód: AUS.28173-172-10
Tipareste pagina

VERSENYRE KÉSZ, KÖNNYŰ MOTOKROSSZ NADRÁGOK, AMELYEK VELED MOZOGNAK
A mobilitás mindent jelent, amikor a legjobb teljesítményedet szeretnéd elérni a motoron, és a Női Flexair Mirer Nadrágok arról szólnak, hogy minden kanyarban veled mozognak. Az emberi testtel zökkenőmentesen működésre tervezve, könnyű és rugalmas anyagokból készültek, amelyek előre látják minden mozdulatodat. A Flexair felszerelés versenyben bizonyított a legigényesebb körülmények között a világ legjobb motokrossz sportolói által—ezek a nadrágok készen állnak, hogy új partnereddé váljanak a földön.
A Rider Attack Position™ (RAP) konstrukciót használva a nagyobb kényelem és illeszkedés érdekében a fő test TruMotion® stretch anyagból készült, amely a mobilitás és tartósság egyensúlyát biztosítja. A dupla rétegű térdvédő rendszer egy teljes bőr külső térdvédőt kombinál egy kopásálló belső térdvédővel, védve a külső és belső kopástól, míg a térdvédő rendszer okosan van kialakítva a térdvédők és védőfelszerelések kompatibilitására. A testhőmérséklet szabályozásának elősegítése érdekében stratégiailag elhelyezett szellőzők növelik a légáramlást.
Tedd meg azokat a forró kört, hűvösen, nyugodtan és lazán—a Női Flexair Mirer Nadrágok kiváló mobilitása és mozgása ott lesz veled.

WMNS FLEXAIR MIRER PANT [STL GRY]: Méret - 10

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek