Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

Védők karok (könyökvédők) enduro / cross 3DF 5.0 fekete: Méret - XL

Védők karok (könyökvédők) enduro / cross 3DF 5.0 fekete: Méret - XL

67,41 EUR

szállítási költségek

Termékkód: AUS.501940036-XL
Tipareste pagina

A Leatt 3DF 5.0 könyökvédők könnyűek, vékonyak és rugalmasak. 3DF AirFit ütéselnyelő puha habból készültek, amely nemcsak kényelmes illeszkedést biztosít, hanem kiváló védelmet is nyújt. A hab úgy van tervezve, hogy ütéskor azonnal megkeményedik, elnyelve az ütést.



A Leatt 3DF 5.0 könyökvédők a Leatt háromdimenziós ütéselnyelő habját használják, amely puha és rugalmas illeszkedést kínál, energiateljesítmény-elnyelő védelmet nyújtva. Ez a kombináció kényelmes, könnyű, CE tanúsítvánnyal rendelkező védelmet eredményez. A védelem tartalmazza a MoistureCool nedvességelvezető szövetet és az Aramid szálat a maximális kopásállóság érdekében. Az újratervezett ujjszerkezetnek köszönhetően a 3DF 5.0 könyökvédők jobb illeszkedést kínálnak, mint valaha. Jellemzők: 3DF szellőző puha ütéselnyelő hab, szagellenes MoistureCool és AirMesh nedvességelvezető szövetek, előre ívelt dizájn a jobb illeszkedés és funkció érdekében, új csúszásmentes alkar X-pánt szilikon bicep bélés, kopásálló, Aramid külső réteg a tartósság érdekében, egységes méretezés a tökéletes illeszkedésért, szilikon nyomott könyöktartó | Minden védőanyag perforált a szellőzés érdekében, összes Leatt® védelmi pontszám: 11 pont, CE tesztelt és tanúsított ütésvédelem: Könyök EN1621-1, súly: párban 350g-tól. Kérjük, nézze meg mérettáblázatunkat a legjobb illeszkedés érdekében: S-XXL
Mérettáblázat:


méretSMLXLXXL
felső kar kerülete cm-ben
20-24
24-28
28-32
32-36
36-40



A felső kar kerületét körülbelül 13 cm-rel a könyök felett kell mérni. A csomag tartalmaz: 1 pár, súly kiegészítés: párban - gyártói specifikációk.

Védők karok (könyökvédők) enduro / cross 3DF 5.0 fekete: Méret - XL

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek