Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

TŰZVÉDELEM NADRÁG [FÉK]: Méret - 30

TŰZVÉDELEM NADRÁG [FÉK]: Méret - 30

110,67 EUR

szállítási költségek

Termékkód: AUS.28702-001-30
Tipareste pagina

A Fox Racing Defend Fire MTB nadrágok védelmet nyújtanak a kopás és az időjárás ellen, amelyek a túrák során előfordulhatnak. A Cordura™ extra tartós panelek a fenékrészen és a térdnél fokozzák a nadrág ellenállását a nagy kopású területeken. A gyapjú bélés kiváló hőt biztosít, miközben elvezeti a nedvességet a bőrről, hogy szárazon és kényelmesen tartson.



VÍZÁLLÓ, SZIGETELT ÉS MOZGÁSRA KÉSZ A Defend Fire hegyi kerékpáros nadrágok kopás- és időjárásálló védelmet nyújtanak a hegyi kerékpárosoknak. A Cordura™ extra tartós panelek a fenékrészen és a térdnél fokozzák a ruházat szilárdságát a nagy kopású zónákban. A ragasztott fleece bélés kiváló meleget biztosít, miközben elvezeti a nedvességet a bőrről, hogy szárazon és kényelmesen tartson. A keskenyített láb és az elasztikus mandzsetta távol tartja a nadrágot a hajtáslánctól. A bevált Fly Cam racsnis derékzár és a nagy rugalmasságú anyagkeverék kényelmet és hatékony pedálozást biztosít.
JELLEMZŐK
Vízálló, fleece bélésű nadrág, stretch ripstop anyagból, amely lehetővé teszi a legnehezebb körülmények közötti kerékpározást   Cordura™ fenék- és térdpanelek extra kopásállóságot biztosítanak   Tartós vízlepergető bevonat elvezeti a vizet, koszt és törmeléket   Ragasztott fleece bélés a kényelem, melegség és mozgékonyság érdekében   Podiumon bizonyított Race Ratchet zár a gyors állításhoz   Keskenyített láb elasztikus mandzsettával   Belső varrás: 31.25"
SZÖVET
Fő anyag: 94% poliészter / 6% spandex Panel: 63% Cordura™ / 31% nylon / 6% spandex

TŰZVÉDELEM NADRÁG [FÉK]: Méret - 30 TŰZVÉDELEM NADRÁG [FÉK]: Méret - 30 TŰZVÉDELEM NADRÁG [FÉK]: Méret - 30

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek