Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

Térdvédők (térdvédők) enduro / cross X-Frame Hybrid: Méret - M

Térdvédők (térdvédők) enduro / cross X-Frame Hybrid: Méret - M

507,99 EUR

szállítási költségek

Termékkód: AUS.502120010-M
Tipareste pagina

Az új X-Frame hibrid térdvédő szénszálas kompozitból készült, és 40%-kal vékonyabb belső zsanérral rendelkezik, hogy kiváló motoros érzést biztosítson, míg a külső zsanér fémfogaskerekekkel van ellátva a tartós és pontos mozgás érdekében.
Külön manšont használunk beépített CE tanúsítvánnyal rendelkező ütésvédővel, hogy csökkentsük a térd körüli térfogatot.



Orvosi Tanúsítványú Védelem
Az új X-Frame hibrid térdvédő szénszálas kompozitból készült, és 40%-kal vékonyabb belső zsanérral rendelkezik a kiváló motoros érzés érdekében, a külső zsanér fémfogaskerekekkel van ellátva a tartós és pontos mozgás érdekében. Külön manšont használunk, amelybe beépített CE tanúsítványú ütésvédő található, hogy csökkentsük a térd körüli térfogatot, lehetővé téve a szabadabb mozgást versenynadrág viselésekor. A számozott rögzítőrendszer megkönnyíti a használatot, és különböző méretű zsanérpárnák tartoznak hozzá, míg az alacsony profilú sípcsontpajzs biztosítja a tökéletes illeszkedést és a kényelmet. Az X-Frame hibrid térdvédő szénszálas kompozitból készült, és a legmagasabb szintű ketrec típusú térdvédő a kínálatunkban. A sérülések (ACL, meniscus és MCL) csökkentésére tervezték, CE tanúsítvánnyal rendelkezik orvosi eszközként és ütésvédőként. A legjobb ketrec típusú térdvédőnk az X-Frame. Alternatívaként ajánljuk a C-Frame Pro Carbon térdvédőt, ha merevebb vázat és egyoldalas zsanért keres, vagy ha költséghatékonyabb megoldást keres, a Z-Frame nagyszerű választás.
Jellemzők:
Szénszálas kompozit vázAszimmetrikus zsanérok40%-kal vékonyabb belső zsanér a kiváló motoros érzés érdekébenFémfogaskerekes külső zsanér a pontos mozgás és tartósság érdekébenA manšon Airflex ütésgél térdkupakot tartalmaz kemény héjú csúszkával a maximális térdvédő kényelem érdekébenAz erők csökkentése a térdsérülések korlátozása érdekében: ACL, meniscus és MCLOrvosi eszközként tanúsítva: EU CA014741USA FDA 10048761CE tesztelt és tanúsított ütésvédelem: Térd EN1621-1Hyperextension korlátozások 5º, 10º, 15º és 20º az ACL sérülések csökkentése érdekébenRögzített hyperflexiós megállítók a meniscus sérülések csökkentéséreAlacsony profilú sípcsontpajzs, amely minden csizmába illeszkedikKényelmes és könnyen illeszkedő rögzítőrendszerSzemélyre szabott illeszkedés cserélhető zsanérpárna méretekkelMéret: S-XXLKépzeld el a térdvédő manšonokat.

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek