Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

Térdvédők enduró / cross Pod K4 V 2.0 (PÁR / KÉSZLET): Méret - XS / SM

Térdvédők enduró / cross Pod K4 V 2.0 (PÁR / KÉSZLET): Méret - XS / SM

587,58 EUR

szállítási költségek

Termékkód: AUS.K4024-058-XS/SM
Tipareste pagina

A MEGJELENÍTETT ÁR A SZETT ÁRA! Az új POD MX K4 V2.0 térdvédők helyettesítik a K4 sorozatot, növelve a teljesítményt, ergonomikus felépítésük pedig kényelmet biztosít. Könnyebbek és tartósabbak.
Moduláris rendszer, különböző alkatrészek könnyen cserélhetők.


Szintetikus szalagokat használ a sokk elnyelésére, fejlett anyagokból készült, hogy természetes mozgásokat és támogatást nyújtson a térdnek.



A POD új, szabadalmaztatott és orvosi tanúsítvánnyal rendelkező K4 térdvédők megfizethető alternatívát kínálnak a térdvédőkhez, és klinikailag bizonyítottan csökkentik a térdsérülések előfordulását és súlyosságát.
A módosított, könnyű kompozit keretek a zsanérokhoz rögzítve optimális terhelésátvitelt biztosítanak a térdízület elkerülésével, anélkül, hogy befolyásolnák a motor érzését.
Szabadalmaztatott technológiánk bizonyítottan csökkenti a térdsérülések kockázatát, miközben példa nélküli szintű erőt, kényelmet, megbízhatóságot és teljesítményt nyújt.
A modern sport intenzitása jelentős kockázatot jelent az emberi térd számára, ezért fejlesztettük ki saját Szintetikus Szalagjainkat™, hogy csökkentsük a terhelést a térdeden.
Az emberi test ihlette, szabadalmaztatott Human Motion® technológiánk a Szintetikus Szalagok™ erejét használja, amely Vectran Szálakból™ készült (ötször erősebb, mint a acél), hogy progresszív, multidirekcionális mozgáskontrollt biztosítson.
Az új POD zsanérház sima érintkezési felületet biztosít a térdeddel, elkerülve a kopást, és új szintű kényelmet, teljesítményt és megbízhatóságot nyújt.
CE hatásvizsgált és tanúsított Teljes Fedettségű védők védelmet nyújtanak a becsapódások ellen, a kormányütközések ellen, és fokozzák a kényelmet térdeléskor.
A hatásvédők könnyen eltávolíthatók, hogy a térdvédőt több sportág használatára átalakíthassák.
Az Adaptív Mandzsetták úgy lettek tervezve, hogy alkalmazkodjanak a különböző lábformákhoz, miközben alkalmazkodnak az izommozgáshoz. Alkalmazkodnak az izommozgáshoz és elosztják a terhelést, csökkentve a csonttörések kockázatát.
A térd az egyik legnagyobb és legbonyolultabb ízület a testben, három nagy csontot tart össze négy szalag, amelyek létfontosságúak az ízület stabilitása és megfelelő működése szempontjából.
Ezért a K4 térdvédőt orvosi eszközként tanúsították, hogy segítsen megelőzni a láb- és térdsérüléseket, mint például ACL, MCL, PCL, LCL, forgó és kombinált instabilitások.
Annyira biztosak vagyunk a Módosított Kompozit K4 keretek erejében és védelmében, hogy 2 éves garanciával támogatjuk.

Térdvédők enduró / cross Pod K4 V 2.0 (PÁR / KÉSZLET): Méret - XS / SM Térdvédők enduró / cross Pod K4 V 2.0 (PÁR / KÉSZLET): Méret - XS / SM Térdvédők enduró / cross Pod K4 V 2.0 (PÁR / KÉSZLET): Méret - XS / SM Térdvédők enduró / cross Pod K4 V 2.0 (PÁR / KÉSZLET): Méret - XS / SM Térdvédők enduró / cross Pod K4 V 2.0 (PÁR / KÉSZLET): Méret - XS / SM

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek