Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

Motoros bukósisak és szemüveg készlet Moto 8.5 V22 ROYAL: Méret - XL

Motoros bukósisak és szemüveg készlet Moto 8.5 V22 ROYAL: Méret - XL

380,73 EUR

szállítási költségek

Termékkód: AUS.102201012-XL
Tipareste pagina

PRÉMIUM FEJ- ÉS AGYVÉDELEM
A legjobb biztonság és ProFit kényelem.
A mi világunkban a balesetek valóságosak. Adj magadnak a lehető legjobb esélyt arra, hogy a traumát minimálisra csökkentsd, azzal, hogy a legjobb sisakot választod, amely megvédi a fejedet és az agyadat.
A Leatt sisakok kategória-meghatározó 360 ̊ Turbine Technológiával rendelkeznek, a sisak 360 ̊ turbinákkal van bélelve, amelyek energiaelnyelő anyagból készült tárcsák, és lehetővé teszik, hogy a fej enyhén mozduljon a sisakon belül egy baleset során, csökkentve a forgási, közvetlen és deflektív ütközési energiát. Ennek a technológiának két kulcsfontosságú előnye van: a forgási gyorsulás csökkentése a fejre és az agyra, valamint az energia elnyelése ütközéskor a concussion szintjén.
Amint a fejedre kerül, gyorsan elfelejted, hogy sisakot viselsz. A Pro-Fit moduláló kényelem bélés a fejed köré nyúlik, hogy kiváló kényelmet és stabilitást biztosítson. Az új 8.5 sisak nagyszerű választás minden izgalomra vágyó számára, és mind ECE, mind DOT tanúsítvánnyal rendelkezik. Tartalmazza a napellenző hosszabbítót, a sisaktáskát és a Free Leatt Velocity szemüveget. Ha ugyanezt a védelmet keresed egy szuperkönnyű héjjal, akkor a 9.5 Carbon a megfelelő választás számodra.

Motoros bukósisak és szemüveg készlet Moto 8.5 V22 ROYAL: Méret - XL Motoros bukósisak és szemüveg készlet Moto 8.5 V22 ROYAL: Méret - XL Motoros bukósisak és szemüveg készlet Moto 8.5 V22 ROYAL: Méret - XL

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek