Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

MTB Trail 3.0 Sivatagi dzseki: Méret - L

MTB Trail 3.0 Sivatagi dzseki: Méret - L

117,39 EUR

szállítási költségek

Termékkód: AUS.502208045-L
Tipareste pagina

Termékleírás Leatt MTB Trail 3.0 Dzseki
Menj a pubba vagy viseld a pályán. Az MTB 3.0 trail dzseki egy nagy teljesítményű ruházat bármilyen alkalomra. Ez az új dzseki szigetelt elülső panellel rendelkezik, amely extra meleget és védelmet nyújt a szél ellen. A hátsó panel 360 fokban nyújtható anyagból készült, amely kiváló szellőzést biztosít a testhőmérséklet szabályozásához. A legújabb jellemzők között szerepel egy teljesen ÚJ kapucni dizájn. A Ride Adaptive Hood (RAhD) magas gallérral négy különböző konfigurációban viselhető, így tökéletes védelmet nyújt minden időjárási helyzetben. A 3.0 Trail dzseki könnyű, vízálló és lélegző 5.000/5.000 anyagból készült, és tartalmazza a szabadalmaztatás alatt álló mágneses kapucni rendszert, amely rögzíti a kapucnit a sisakodhoz vagy a hátadhoz, végre nem fog lógni!

Jellemzők:- 5.000mm/5.000g/m² vízálló / lélegző héj- ÚJ Ride Adaptive Hood (RAhD)- Sisak feletti illeszkedés- Diszkrét állítások- Áll alatt a kiváló kényelemért- Állhajtás dizájn a vezetéshez vagy laza illeszkedéshez- Mágneses kapucni rendszer (szabadalmaztatás alatt)- Szigetelt, puha steppelt és ragasztott elülső panel a kiváló ergonómia és vízállóság érdekében- Szigeteltlen hátsó rész a légáteresztés, könnyedség és rugalmasság érdekében- ClimbVent- Por-, víz- és foltálló szövetbevonat- Mellkasi és 2 kézmelegítő zseb- YKK Japán cipzárak – kiváló minőségű cipzárak- Ülés feletti háthossz grip csíkkal- Műanyagmentes újrahasznosítható csomagolás- Reflektív hátsó részlet.

MTB Trail 3.0 Sivatagi dzseki: Méret - L MTB Trail 3.0 Sivatagi dzseki: Méret - L MTB Trail 3.0 Sivatagi dzseki: Méret - L

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek