Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

MTB Fox Rampage Pro Carbon Daiz bukósisak [PNE]: Méret - S

MTB Fox Rampage Pro Carbon Daiz bukósisak [PNE]: Méret - S

352,59 EUR

szállítási költségek

Termékkód: AUS.26803-391-S
Tipareste pagina

Fox Pro-Level Full Face sisak downhill-hoz.
A Rampage Pro Carbon (RPC) sisak ultra-ventilált dizájnnal és két forgáskezelő rendszerrel rendelkezik. A legteljesebb teljesítmény- és védelmi szinteket kínálja, amelyeket valaha is nyújtottak egy teljes arcvédős hegyi kerékpáros sisakban.



PRO-SZINTŰ DOWNHILL TELJES ARCVÉDŐ HEGYI KERÉKPÁROS SISAKA Rampage Pro Carbon sisak (RPC) ultra-ventilált dizájnnal és két forgáskezelő rendszerrel rendelkezik. A legteljesebb teljesítmény- és védelmi szinteket kínálja, amelyeket valaha is nyújtottak egy teljes arcvédős hegyi kerékpáros sisakban.
A könnyű és robusztus Multi-Composite Technology héj alatt egy dupla sűrűségű EPS található, amely a hatás erősségét szélesebb felületen osztja el, így javítva a hatásvédelmet. Az RPC sisak a Magnetic Visor Release System (MVRS) -t tartalmazza, amely egy további forgáskezelő réteg, amely szándékosan leválasztja a napellenzőt a sisakról baleset esetén.
Ez a MTB sisak technológiai arzenál egy luxus belső térrel párosul, amely 19 tágas szellőzőnyílással és prémium X-static® nedvességelvezető kényelmi béléssel rendelkezik. Az RPC használata a csúcsminőségű teljes arcvédős, downhill, freeride teljesítmény érdekében.
JELLEMZŐK A Magnetic Visor Release System (MVRS) lehetővé teszi a napellenző leválását baleset esetén A dupla sűrűségű Varizorb™ EPS bélés a hatásvédelem javítására szolgál CAGE™ állvédő/szemnyílás a hatás esetén az energia kezelésének javítására szolgál MCT (Multi-Composite Technology) héj kiváló egyensúlyt biztosít az erősség és a súly között A hálós szellőzőrácsok biztosítják a légáramlást, miközben védelmet nyújtanak a szennyeződésekkel és törmelékkel szemben 19 összes szellőző - 15 belépő és 4 kifújó szellőző a hűvös levegő beáramlásához és a forró levegő kiáramlásához Fluid Inside™ biztosítja az optimális lineáris és forgó hatás teljesítményt Levehető, mosható X-static® nedvességelvezető és antimikrobiális kényelmi bélés 3 héjméret és 4 EPS méret a legjobb illeszkedés érdekében Rozsdamentes acél D-gyűrűs zárás Zippes sisaktáska tartozék Súly: 1230g M-es méretben (+-50g)
MINŐSÍTÉSEK CPSCEN 1078AS/NZS 2063ASTM 1952-15 DOWNHILL

MTB Fox Rampage Pro Carbon Daiz bukósisak [PNE]: Méret - S MTB Fox Rampage Pro Carbon Daiz bukósisak [PNE]: Méret - S MTB Fox Rampage Pro Carbon Daiz bukósisak [PNE]: Méret - S MTB Fox Rampage Pro Carbon Daiz bukósisak [PNE]: Méret - S

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek