Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

MTB 4.0 rövidnadrág kék: Méret - 30

MTB 4.0 rövidnadrág kék: Méret - 30

69,09 EUR

szállítási költségek

Termékkód: AUS.502113020-30
Tipareste pagina

Végső versenyző rövidnadrág, amely lehetővé teszi, hogy a legjobbat hozd ki magadból.
Magas teljesítményű stretch anyagból készült, a Leatt 4.0 rövidnadrág könnyű és tartós versenyrövidnadrág, amely menő kiegészítő funkciókkal rendelkezik. Ideális gyors lejtmeneti kerékpározáshoz, jól párosítható az MTB 4.0 mezével. A prémium kényelem érdekében a 4.0 rövidnadrág lézerrel vágott szellőzéssel és előre ívelt térdformával rendelkezik a térdvédők számára. A dedikált szemüvegtartók lehetővé teszik, hogy biztonságosan rögzítsd a szemüvegedet a rövidnadrágodra, amikor felfelé szállítasz. Nincs többé könyökre tekerés! A kulcskarikák és a két csípőzseb azt jelentik, hogy a könnyű rakomány nem probléma.
Egy strapabíró, állítható csat tökéletes illeszkedést biztosít, akár védőnadrággal, akár anélkül kerékpározol, és a szilikon derék megakadályozza, hogy a rövidnadrág hátsó része lecsússzon a kerékpározás során.
Maradj gyors, és ne hagyd, hogy bármi megakadályozzon a céljaid elérésében.
Új, javított illeszkedés - kevesebb varrás és jobb funkcióÚj héj - tartósabb, jobb stretch és légáteresztő képességNégyirányú stretch héj a kiváló kényelem és kerékpározási illeszkedés érdekébenElőre ívelt térdek a kiváló teljesítmény érdekében pedálzás közben védőkkelÚj kulcskarikaÚj szemüvegtartóSár, víz és foltálló szövetbevonatLézerrel vágott szellőzésZökkenőmentes, puha tapintású 500D háromrétegű laminált ülésBrush Guard megerősítés a térdekenYKK – Japán. Kiváló minőségű cipzárakTöbbsoros megerősített varrásXS-3XL méret (28-40’’)

MTB 4.0 rövidnadrág kék: Méret - 30 MTB 4.0 rövidnadrág kék: Méret - 30 MTB 4.0 rövidnadrág kék: Méret - 30

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek