Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

MTB 3.0 All Mountain V21.2 ezüst: Méret - L

MTB 3.0 All Mountain V21.2 ezüst: Méret - L

123,27 EUR

szállítási költségek

Termékkód: AUS.102100071-L
Tipareste pagina

A sisakjaink 360 fokos Turbine technológiával rendelkeznek, a sisak bélését olyan turbinák alkotják, amelyek 360 fokban mozgó tárcsák, energiaelnyelő anyagból készültek. Ez a technológia két exkluzív előnnyel bír, nevezetesen a fej és az agy forgási gyorsulásának csökkentésével, valamint az energiaelnyeléssel ütközéskor. Az ütközés szintjén.







All-Mountain Fej- és Agyvédelem
Amikor a terepkerékpározás a következő szintre lép, és hegyeket kihívás elé állít. A hegy egy ponton vagy máskor hívni fog, szóval készülj fel!
A védőfejfedés és az agy forgásának/ütközésének csökkentésére szolgáló technológia elengedhetetlen, amikor az utazásod nem a tervek szerint alakult.
Van lehetőség a fej- és agysérülés kockázatának minimalizálására – és ez az, hogy szerezz be egy olyan sisakot, amely csökkenti a forgást és az ütközési energiát a fejedre és az agyadra! A Leatt 3.0 sisak alacsonyabb hátsó héjjal rendelkezik, mint a terep testvére, a 2.0 sisak, nagyobb védelmet nyújt a gyorsabb, agresszívebb motorosok számára.
Sisakjaink 360 fokos Turbine Technológiával rendelkeznek, a sisak bélését olyan turbinák alkotják, amelyek 360 fokban mozgó tárcsák, energiaelnyelő formából és anyagból készültek, ez a technológia két exkluzív előnnyel bír, nevezetesen a fej és az agy forgási gyorsulásának csökkentésével, valamint az energiaelnyeléssel ütközéskor.
A sisak maximális szellőzéssel rendelkezik, 18 szellőzőnyílással, ami hatékony még lassú sebességnél is. A MTB 3.0 sisak Fidlock® mágneses csattal is rendelkezik, amit nagyon szeretünk!
Ha szemben kell szembenézned a tereppel, akkor ez az a sisak, amire szükséged van.
Jellemzők:
Polimerekből készült héj három méretbenAgy sérüléscsökkentő technológiaCsökkenti az ütközéssel kapcsolatos erőketÁllítható napellenző a szemüveg tárolásáhozFidlock mágneses záró rendszerMaximalizált szellőzés 18 szellőzőnyílással, hatékony még alacsony sebességnél isDri-Lex® nedvességelvezető, lélegző, szagellenes és mosható belső bélésBelső hab ütéselnyelő a kiváló energiaelnyelés érdekébenLevehető napellenző funkció a hatékony ütközési erőcsökkentés érdekébenTanúsítva és tesztelve: AS/NZS 2063:2008, EN1078, CPSC 1203360° Turbine TechnológiaCsökkenti a csúcs agyi gyorsulást akár 30%-kal az ütközési sebességeknél, amelyek az ütközéssel kapcsolatosakCsökkenti a csúcs agyi forgási gyorsulást akár 40%-kalSúly: 360g-tól (0.79 lbs)Méretezés #S (51-55cm– 20-21 5⁄8”), #M (55-59cm – 21 5⁄8- 23 1⁄4”), #L (59-63cm – 23 1⁄4 - 24 3⁄4”)



MTB 3.0 All Mountain V21.2 ezüst: Méret - L MTB 3.0 All Mountain V21.2 ezüst: Méret - L MTB 3.0 All Mountain V21.2 ezüst: Méret - L MTB 3.0 All Mountain V21.2 ezüst: Méret - L

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek