Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

MELLVÉDŐ 6.5 PRO: Méret - L/XL

MELLVÉDŐ 6.5 PRO: Méret - L/XL

314,79 EUR

szállítási költségek

Termékkód: AUS.5021400181-L/XL
Tipareste pagina

A 6.5 Pro Mellvédő egy új termék 2021-re. Az agresszív új megjelenés mellett a 3DF ütéselnyelő hab mostantól injektált, nem pedig ragasztott, ami számos előnyt kínál, mint például a magasabb kényelem, a nedvességelvezetés és egy sokkal javított megjelenés.



Végső Kemény Héj Ütéselnyelő Hab
A 6.5 Kemény Héj Mellvédő Pro egy új termék 2021-re. Az agresszív új megjelenés és érzés mellett a 3DF ütéselnyelő hab mostantól injektált, nem ragasztott, ami számos előnyt kínál, mint például a jobb kényelem, a nedvességelvezetés és egy sokkal javított 3D forma. CE tanúsítvánnyal rendelkező ütésvédelmet biztosít a mellkas, a hát és a vállak számára, az oldalsó panelek pedig biztosítják, hogy ez a legjobb szintű mellvédő a kínálatunkban. Minden kemény héj panel, beleértve a vállakat is, karcsúsítva és átalakítva lett a nagyobb kényelem és a kisebb tömeg érdekében, a javított szellőzés hűvösen tart, és működik Leatt Nyakmerevítővel vagy anélkül.
Jellemzők:
Kemény héj és 3DF AirFit szellőző puha ütéselnyelő habCE tesztelt és tanúsított ütésvédelem: Mellkas prEN1621-3 2. szintHát EN1621-2 2. szintVáll EN1621-1A 3D tervezésünk biztosítja a nagyszerű illeszkedést, amely nagyon kényelmesTöbbrétegű, többlemezes artikuláló kialakítás a nagyobb kényelem érdekébenÁllítható vállpántok biztosítják a nagyszerű személyre szabott illeszkedéstOldalsó panelek a megnövelt oldalirányú ütésvédelem érdekébenNövelt szellőzőnyílások a maximális hűtés érdekébenFIM - Nemzetközi Motorkerékpár Szövetség TanúsítványaFFM - Francia Motorkerékpár Szövetség TanúsítványaHálós alaprétegEltávolítható elülső és hátsó lemez funkció és BraceOnTM nyakmerevítő illeszkedési rendszer póló fölé / alá Leatt® nyakmerevítő illeszkedésSúly: 2.000g-tól (4.4lbs) | Unisex illeszkedés: S/M-XXL 160-196cm 5ft3”-6ft 5”

MELLVÉDŐ 6.5 PRO: Méret - L/XL MELLVÉDŐ 6.5 PRO: Méret - L/XL MELLVÉDŐ 6.5 PRO: Méret - L/XL

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek