Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

LEGION JACKET [BLK]: Méret - M

LEGION JACKET [BLK]: Méret - M

153,30 EUR

szállítási költségek

Termékkód: AUS.21889-001-L
Tipareste pagina

Az off-road tartósság érdekében a kesztyű fő szerkezetében Cordura anyagot használtunk. A Cordura termékek a kopás és dörzsölés ellen lettek tervezve. További megerősítésként a tenyér dupla Clarino réteggel rendelkezik, amely drámaian javítja a kesztyűk élettartamát és a motoros kényelmét.

LEÍRÁS Az új Legion offroad dzseki átalakul egy mellénnyé a nagyobb sokoldalúság érdekében. Így most kétféleképpen élvezheti az off-road tartósságot és funkcionalitást. A kopásálló anyag az elülső részen, a vállakon és a külső karokon található, így jól védve lesz a gallyaktól és egyéb akadályoktól, amelyekkel találkozhat. Ezenkívül belső zsebeket tartalmaz, amelyek befogadják a D30 könyökvédőket (külön kapható). A mozgás és a fokozott tartósság érdekében stretch Cordura® anyagot használnak a háton, a karok belsejében és az oldalsó panelekben.
Ez a dzseki ideális a hűvös napokra és reggelekre. Azonban, ahogy a nap folyamán felmelegszik a levegő, növelheti a szellőzést, így egy sokoldalú darab lesz egy teljes nap motorozásra.
TERMÉK RÉSZLETEK A merevítő réteg és a Cordura® szerkezet stratégiailag van elhelyezve. A levehető ujj lehetővé teszi, hogy a dzseki mellénnyé alakuljon. A mellkason, háton és az alkarokon lévő cipzáras szellőzőnyílások a szellőzésért felelnek. A Cordura® anyagok kulcsfontosságú területeken vannak összekapcsolva a további védelem érdekében. Cipzáras zsebek a deréknál. Hurok és hurok zárás a csuklón. Puha gallér a fokozott kényelemért. Stratégiailag elhelyezett fényvisszaverő elemek. A belső zsebek befogadják a könyökvédőt (külön kapható) ®.

LEGION JACKET [BLK]: Méret - M LEGION JACKET [BLK]: Méret - M LEGION JACKET [BLK]: Méret - M LEGION JACKET [BLK]: Méret - M LEGION JACKET [BLK]: Méret - M

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek