Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

Könyökvédő (kötény) enduro / cross 3DF Hybrid fekete: Méret - S/M

Könyökvédő (kötény) enduro / cross 3DF Hybrid fekete: Méret - S/M

71,82 EUR

szállítási költségek

Termékkód: AUS.501940027-S/M
Tipareste pagina

Ez a CE tanúsítvánnyal rendelkező könyökvédő egy kemény héjú alkarvédővel és puha 3DF ütéselnyelő habbal rendelkezik a könyöknél, amely prémium kényelmet és védelmet nyújt.
Kiváló termék minden motoros számára, aki puha könyökvédőt keres, de extra védelmet a csúszó alsó kar számára. A perforált és szellőző ujjak csökkentik az izzadást, míg a szilikonnal bevont X-pánt biztosítja, hogy a védő szilárd csúszásmentes illeszkedéssel rendelkezzen. Különböző lehetőségekért a könyökvédők között nézze meg a Contour-t a kemény héjú védőkhöz és a szuper vékony AirFlex-et a puha héjú védőkhöz.
3DF szellőző puha ütéselnyelő hab kemény héj területekkelHibrid kombináció: Kemény héj, amely eltereli és csúszik a karon3DF ütéselnyelő könyök | 3D tervezésünk biztosítja a nagyszerű illeszkedést, amely nagyon kényelmes Szagellenes MoistureCool és AirMesh nedvességelvezető anyagokÚj 25%-kal vékonyabb CE ütésvédelmi profilSzilikon nyomtatott könyökfogás | Szilikon nyomtatott, csúszásmentes mandzsettákÖsszesített Leatt® védelmi pontszám: 13 pontCE tesztelt és tanúsított ütésvédelem: Könyök EN1621-1Súly: 300g (pár)Kérjük, nézze meg mérettáblázatunkat a legjobb illeszkedés érdekében.

Könyökvédő (kötény) enduro / cross 3DF Hybrid fekete: Méret - S/M Könyökvédő (kötény) enduro / cross 3DF Hybrid fekete: Méret - S/M Könyökvédő (kötény) enduro / cross 3DF Hybrid fekete: Méret - S/M

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek