Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

Enduro/cross csizma Gaerne SG 12 kék/fekete: Méret - 47

Enduro/cross csizma Gaerne SG 12 kék/fekete: Méret - 47

381,99 EUR

szállítási költségek

Termékkód: AUS.2174-073-47
Tipareste pagina

A Gaerne SG12 csizmák alapos tesztelésen estek át, és egy „Dual Stage Pivot” rendszerrel vannak felszerelve, amely két szinten védi a bokát (mind a kompresszió, mind a forgás okozta sérülések ellen). A csizmák anatómiai formájú sípcsontvédővel rendelkeznek, amely mind a becsapódás elleni védelmet, mind a sokk elnyelését biztosítja. A csizmák szárának szélessége könnyen bővíthető, hogy a legtöbb motoroshoz illeszkedjen.



* Új megjelenés: Bemutatjuk a teljesen új SG-12-t a Gaerne-től. A legjobb off-road motoros csizma a világon!!
A Gaerne SG-12 új „G” logóval rendelkezik, amely izgalmas első benyomást kelt. Ne gondold, hogy itt megálltunk, ez csak a kezdet. Nézd meg az új funkciókat.
*Dual Stage Pivot System--Ez a forradalmi új rendszer szabadalmaztatott és kizárólag a Gaerne-nek fenntartott, és biztosan nagy siker lesz. Az első forgópont a „Razorback”-hez van rögzítve. Ez egy merev komponenst biztosít, amely erős oldalsó támaszt nyújt, míg egy csúszó lemez tartja a felsőt szilárd és függőleges helyzetben.
A második forgópont egy csúszó csúszkán van rögzítve, amely lehetővé teszi a motoros lábának természetes érzését a pegeken váltás vagy fékezés közben--azonban „alulra” fog kerülni, és elnyeli a sokkot, ha túlugrik egy ugrást vagy nem kívánt kompresszió esetén.
*Grip Guard--A csizma belső oldalán található az új gumis „Grip Guard”. Érezheted a motor kivételes tapadását, valamint hőálló párnázást kínál a belső lábad ellen.
*Elülső lemez/Sípcsontvédő--Ez az új hőre lágyuló sípcsontlemez anatómiai formájú a tökéletes illeszkedés érdekében. Három csavar eltávolításával a motoros szélesebbé teheti a nyílást, hogy nagyobb lábnak vagy térdvédőnek helyet adjon.
*Csat rendszer--Az SG-12 négy könnyű ötvözetből készült csatot használ, amelyek egy állítható hevederhez csatlakoznak. Ez egy „Próbált és Igaz” rendszer, amely a motorosnak „Könnyű be” és „Könnyű ki” megoldást biztosít. Egyszerűen tartva!
*Gaiter--Az új svájci lélegző anyagból, az Acronos-ból készült gaiter rendkívül rugalmas, de tökéletes formájú, hogy megakadályozza a homok és törmelék bejutását.
Belső bélés--A csizma belsejében megtalálod a híres „Gaerne Memory Cell Foam”-ot --Ismert a legkényelmesebb érzésről és illeszkedésről, utazásról utazásra.
*Sarokpohár--Az új sarokpohár úgy lett megtervezve, hogy elnyelje a sokkot hátsó kompresszió esetén--ez egyben szép helyet biztosít az új „G” logó bemutatására is!!
*Lábujj doboz--Ez az új dizájn karcsúbb formát mutat a lábujj területén a váltókar és a motor vezérlőinek jobb érzékelése érdekében. Az egész területet egy új műanyag anyag borítja, amely könnyebb és több kényelmet és érzést biztosít a motor számára is.
*Lábujjvédő--Az új forma --a lábujjvédő újra lett tervezve és megerősítve, hogy új „keményebb” megjelenést biztosítson.
*Talp--Az SG-12 esetében egy új dizájnt fogsz észrevenni. Ez a talp új megjelenésű, de még mindig a Gaerne „Dual Composite” anti-shock gumit használja, amely világszerte híressé tette a Gaerne talpakat.
Belső talp--A csizma belsejében egy teljesen új lábtartót találsz, amelyet különösen úgy formáztak, hogy helyesen támogassa a lábat. A lábtartó hátsó részén új sokk elnyelő anyagot használtak. Az elülső részén a konstrukció lehetővé teszi a láb szellőzését.
* Gaerne Supercross Shank--Ez a legjobb shank, amit pénzért lehet kapni--könnyebb--erősebb.
Gaerne SG-12: Minőség, kényelem, büszkeség!
A választások bajnokokat teremtenek, de a támogatás az, ami a csúcsra tartja őket, ezért az SG-12 csizma a választás azok számára, akik arra törekednek, hogy felülmúlják a versenyt. A doboztól a motorig minimális bejáratással, a Gaerne SG-12 csizmák Olaszországban készülnek gyakorlott kezek által, amelyek lépésről lépésre támogatást, biztonságot és kényelmet építenek minden csizmába. A prémium SG-12 egy áramvonalas lábujj dobozt kínál a precíziós vezérléshez, egy kettős szakaszos forgópont rendszert a agresszívebb motorosok számára, egy anti-shock kompozit talpat a pegekkel való jobb kapcsolódás érdekében, karcsú belső grip guard paneleket a motor jobb irányításához és tapadásához, memóriahab belsőt a testreszabott illeszkedéshez, és egy állítható sípcsontlemezt a vádli körüli nagyobb térhez. A csat rendszer megkönnyíti a bejutást és a mozgást, így a motoros kevesebb figyelmet fordíthat a felszerelésre és többet az útra.
Sorozat:

MX vonal

​Jellemzők:

méretek: 41 - 49
könnyű ötvözet csatok
grip guard (kivételes tapadás a motoron, valamint hőálló párnázás a belső lábad ellen)
dupla kompozit talp (anti-shock gumi, amely világszerte híressé tette a Gaerne talpakat)
elülső lemez/sípcsontvédő (a hőre lágyuló sípcsontlemez anatómiai formájú a tökéletes illeszkedés érdekében)
három csavar eltávolításával a nyílást szélesebbé teheted, hogy nagyobb lábnak vagy térdvédőnek helyet adj
duális szakaszos forgópont rendszer (Ez a forradalmi rendszer szabadalmaztatott és kizárólag a Gaerne-nek fenntartott. Az első forgópont a „Razor Back”-hez van rögzítve. A második forgópont egy csúszó csúszkán van rögzítve, amely lehetővé teszi a motoros lábának természetes érzését a pegeken váltás vagy fékezés közben - azonban „alulra” fog kerülni, és elnyeli a sokkot, ha túlugrik egy ugrást vagy nem kívánt kompresszió esetén. Ez egy merev komponenst biztosít, amely erős oldalsó támaszt nyújt, míg egy csúszó lemez tartja a felsőt szilárd és függőleges helyzetben.)

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek