Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

Enduro/cross csizma 180 [piros]: Méret - 12

Enduro/cross csizma 180 [piros]: Méret - 12

185,01 EUR

szállítási költségek

Termékkód: AUS.19908-003-12
Tipareste pagina

A Fox 180 csizma az American Fox 2018-as év egyik legkiemelkedőbb újdonsága. Egy modell, amelyet a legendás többszörös bajnok, Ricky Carmichael fejlesztett ki, és amely az Instinct modell sportörökségére épül, a Fox csúcsmodellje, de megfizethetőbb áron.



Teljesen új 2018-ra, a Fox 180 csizma újradefiniálja a teljesítmény és az érték határait. Teljesen áttervezve és a bajnokságban bizonyított Instinct alapjaira építve, a 180 csizma pontos illeszkedést biztosít a boka és a lábujjak körül, maximális támogatást és kényelmet nyújtva a motorosnak.

A 180 csizma bemutatja exkluzív ActiveLock záró rendszerünket. Ez a szabadalmaztatás alatt álló vádli zárás a motoros természetes biomechanikájával együtt rugalmasan mozog, korlátozás nélküli mozgást biztosítva a motoron. Két alsó Instinct csattal kombinálva rögzíti az illeszkedést, biztosítva a támogatás és a motoros mozgás tökéletes egyensúlyát. A csizma felvétele gyerekjáték. Először állítsa be a két alsó Instinct csatot a beállítsd és felejtsd el memória beállításokkal. Ezután húzza meg az ActiveLock zárást a szilikon pánttal. Kész. A szilikon pánt négy méretbeállítással rendelkezik a pontos illeszkedés érdekében.

A sarokban található lebegő mandzsetta rendszer lehetővé teszi, hogy a csizma természetesen mozogjon, javítva a mozgékonyságot a motoron, miközben megakadályozza a túlnyújtást. Ez azt jelenti, hogy a csizma szoros illeszkedésű, a sarokban nincs húzás, és azonnal kényelmes a használat során.

Ami a védelmet illeti, a 180 csizma nem gyenge. Műanyag lemezek a sípcsonton, vádlin, sarkon és lábujj dobozon kevés rést hagynak. És ismét, a lebegő mandzsetta rendszernek köszönhetően ez a robusztus védelem nulla rugalmasság-veszteséggel jár. A tartós gumi belső és égési védők maximális tapadást és tartós tartósságot biztosítanak. Az outsole kiváló tapadást nyújt a leglaposabb vagy legélesebb lábtartó felületeken.

A lebegő mandzsetta oldalsó támogatást és folyékony lineáris mozgást biztosít, miközben megakadályozza a túlnyújtást
TPU sípcsont lemez, vádli védő, sarok sapka és teljes lábujj védelem
Szabadalmaztatás alatt álló ActiveLock záró rendszer rugalmasan mozog Önnel a motoron való korlátozás nélküli mozgás érdekében
Tartós gumi belső és égési védő kiváló tapadást és érzést biztosít a motoron
Tartós gumi outsole belső acél talppal
Két Instinct stílusú alsó csat a biztonságos, nulla sarokemelésű illeszkedéshez
Azonnali lépés kényelme

Enduro/cross csizma 180 [piros]: Méret - 12 Enduro/cross csizma 180 [piros]: Méret - 12 Enduro/cross csizma 180 [piros]: Méret - 12 Enduro/cross csizma 180 [piros]: Méret - 12

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek