Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

Enduro/cross MX Leatt JACKET GPX 4.5 X-FLOW KÉK/LIME dzseki: Méret - L

Enduro/cross MX Leatt JACKET GPX 4.5 X-FLOW KÉK/LIME dzseki: Méret - L

209,79 EUR

szállítási költségek

Termékkód: AUS.501781031-L
Tipareste pagina

Akár a legforróbb nap is lehet egy kalandos nap, ha a megfelelő felszerelést viseled. A GPX 4.5 X Flow dzseki egy szuper szellős off-road dzseki, amely X-Flow hálós panelekből készült, plusz levehető karokkal a maximális légáramlás érdekében. A dzseki úgy van tervezve, hogy működjön páncélzattal vagy anélkül, és a gallér kompatibilis a Leatt nyakvédővel.

A GPX 4.5 X-FLOW dzseki könnyű, kényelmes, 6 zsebbel rendelkezik. Belső zseb a hidratáláshoz, akár 3 l-ig. X-flow panelekből és spandexből készült. Kopásálló a könyök területén. Kompatibilis a nyakvédővel.
Vízálló, a teljesítmény off-road dzseki úgy lett tervezve, hogy szebbé tegye a napodat - még a legigényesebb környezetben is. Nagyon tartós a nehezebb körülmények között, belső hidratáló zsebbel van felszerelve, víztartály felfüggesztési rendszerrel. Külső víz- és szennyeződésálló, gyorsan száradó, míg a szabályozható szellőzés hűvösen tart a forró időjárásban. A könyökök védőréteggel vannak megerősítve, egy ultra-vékony, rugalmas filmmel, amely növeli az anyag karc- és kopásállóságát.
A dzseki testreszabható, lehetővé téve, hogy utazásokat tegyél páncélzattal vagy anélkül, és a Leatt gallér viselhető nyakpántokkal vagy anélkül. Tehát nincs mentség! Vízálló és szennyeződésálló textúrával rendelkezik.
Előre ívelt karok, levehető, állítható szellőzéssel, többrétegű biztonsági varratokkal.

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek