Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

Enduro / cross Leatt - Moto 5.5 Ultraweld Aqua 2022 dzseki: Méret - L

Enduro / cross Leatt - Moto 5.5 Ultraweld Aqua 2022 dzseki: Méret - L

73,29 EUR

szállítási költségek

Termékkód: AUS.5022010122-L
Tipareste pagina

Ez a csúcsminőségű termék nagyon könnyű és jól szellőző. Az anyag, amelyből készült, tökéletes illeszkedést biztosít.


Testreszabott a motorozáshoz, páncél nélkül vagy páncéllal. A nyakgallér kialakítása lehetővé teszi a használatát nyakvédővel vagy anélkül.


A hátsó szilikon grip megőrzi a pólót a nadrágban, míg a mandzsettán és az alján lévő hegesztett varratok fokozott kényelmet biztosítanak.



A Moto 5.5 Ultraweld mez ultra-könnyű védelmet nyújt terepmotorozáshoz. Négyirányú nyújtható hálós anyagból készült, amely MoistureCool nedvességelvezető és légcsatornákkal rendelkezik. A ragasztott varratok kiváló kényelmet biztosítanak, és a kényelmes sportos nyújtott illeszkedés lehetővé teszi a mez viselését páncél nélkül vagy páncéllal és nyakvédővel. A szilikon farok könnyen csatlakozik a Leatt terepmotoros nadrághoz, és a bar task varrás kritikus megerősítést kínál, míg a könyökök feletti védőanyag extra védelmet nyújt, mivel ultra-vékony rugalmas film, amely pehely könnyű és növeli az anyag karcolás- és kopásállósági tulajdonságait. Ultra-könnyű, négyirányú nyújtható MoistureCool nedvességelvezető hálós anyag légcsatornákkal. Védőanyag a könyökök felett. Ragasztott varratok maximális kényelemért, bar task varrással kritikus megerősítésért. Nyakgallér kialakítás nyakvédővel vagy anélkül. Sportos nyújtott illeszkedés páncél nélkül vagy páncéllal való motorozáshoz. Szilikon nyomott farok a nadrághoz való csatlakozáshoz. Méret S-től XXL-ig.

Enduro / cross Leatt - Moto 5.5 Ultraweld Aqua 2022 dzseki: Méret - L Enduro / cross Leatt - Moto 5.5 Ultraweld Aqua 2022 dzseki: Méret - L Enduro / cross Leatt - Moto 5.5 Ultraweld Aqua 2022 dzseki: Méret - L

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek