Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

ALKATRÉSZEK

UNIVERZÁLIS ALKATRÉSZEK

MOTOR / ATV / MTB FELSZERELÉS

MŰHELY / SZERSZÁMOK / SZERVIZ

KERÉKPÁROK - KERÉKPÁROZÁS

Gyártó

Gyártói információk

Aviator 2.2 ellenőrző kék fényes bukósisak: Méret - XL

Aviator 2.2 ellenőrző kék fényes bukósisak: Méret - XL

352,59 EUR

szállítási költségek

Termékkód: AUS.AV22C18-XL
Tipareste pagina

Aviator 2.2 képviseli az Aviator 2.1 sisak fejlődését, a bajnok sisakot, amellyel az Airoh® a legmagasabb helyre lépett fel a terepversenyekben. A sisak három különböző héjméretben elérhető, és kiváló minőségű anyagokból készült, 100%-ban Kevlar-Carbon, így az egyik legkönnyebb és legjobban teljesítő sisak a kategóriájában.

Aviator 2.2 (900 gramm) - az Aviator 2.1 sisak fejlődését képviseli. Kiváló minőségű anyagokból készült, 100%-ban Kevlar szén, a legkönnyebb és legjobb teljesítményű a kategóriájában. Az Aviator 2.2 porfilterrel és vészhelyzeti szivacskioldó rendszerrel (AEFR) van felszerelve. Tartozékok: Go-Pro készlet, szellőzőnyílások víz vagy sár esetén használt takarói. Az Airoh büszke arra, hogy egy olyan terméket kínál a közönségnek, amely teljesen azonos a bajnokok által használtal.

Aviator 2.2 ellenőrző kék fényes bukósisak: Méret - XL Aviator 2.2 ellenőrző kék fényes bukósisak: Méret - XL Aviator 2.2 ellenőrző kék fényes bukósisak: Méret - XL Aviator 2.2 ellenőrző kék fényes bukósisak: Méret - XL

Válassza ki járművét







Vagy gyorskeresés járművére...

Kosár

A bevásárlókosarad üres.
Kosár »

Felhasználói bejelentkezés

Email cím:
Jelszó:
Jelszó visszaállítása »

További információ...

Információk

Pénznemek