Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

REPUESTOS

PIEZAS UNIVERSALES / ACCESORIOS

EQUIPAMIENTO MOTO / ATV / MTB

TALLER / HERRAMIENTAS / SERVICIO

BICICLETAS - CICLISMO

Fabricante

Información sobre el fabricante

FOX PROFRAME MATTE [BLK]: Tamaño - XL

FOX PROFRAME MATTE [BLK]: Tamaño - XL

218,19 EUR

exkl. gastos de envio

Artículo número:: AUS.26798-001-XL
Tipareste pagina

La casca integrală cea mai ușoară și respirabilă creată vreodată de Fox



La casca Fox Proframe Matte este una integrală și vârful de gamă. Concepută pentru a satisface nevoile riderilor de downhill și de enduro, aceasta înglobează tehnologia MIPS™ și o căptușeală EPS cu densitate dublă într-o carcasă super-ușoară, împreună cu bărbia noastră patentată, complet integrată.



LA CASCA INTEGRALĂ CEA MAI UȘOARĂ ȘI RESPIRABILĂ PE CARE AM CREAT-O VREODATĂ. La casca Fox Proframe Matte Black este casca originală integrală pentru trasee și încă este liderul de piață. Proiectată pentru a satisface nevoile riderilor de all-mountain și a curselor de enduro, înglobează tehnologia MIPS™ și o căptușeală EPS cu densitate dublă într-o carcasă super ușoară, împreună cu bărbia noastră patentată, complet integrată.
Casca Proframe are 15 ventilații de admisie și nouă de evacuare care oferă un flux de aer și o respirabilitate excepționale atât la urcare, cât și la coborâre. Datorită designului său fix, nu este nevoie să te oprești, să îndepărtezi și să depozitezi bărbia. Călărește cu deschiderea largă cu Proframe.
CARACTERISTICI Casca ultra-ușoară pentru enduro și all mountain Bărbie integrată patentată Căptușeală extrem de respirabilă, care absoarbe umezeala și este antimicrobiană 24 de ventilații Big Bore pentru o respirabilitate fără rival Vizor fix poziționat perfect pentru un flux maxim de aer Catarama de cască Fidlock® SNAP oferă o intrare și ieșire rapidă MIPS reduce mișcarea de rotație transmisă creierului în timpul impactului Căptușeală EPS Varizorb™ cu densitate dublă oferă o protecție îmbunătățită 750g (mărimea medie)
CERTIFICĂRI ASTM F1952 (inclusiv testul de rigiditate a bărbiei) N 1078 AS/NZ 2063 CPSC

FOX PROFRAME MATTE [BLK]: Tamaño - XL FOX PROFRAME MATTE [BLK]: Tamaño - XL FOX PROFRAME MATTE [BLK]: Tamaño - XL FOX PROFRAME MATTE [BLK]: Tamaño - XL FOX PROFRAME MATTE [BLK]: Tamaño - XL

Selecciona tu viaje







O busca rápidamente tu viaje...

Cesta de compras

Tu cesta de compras está vacía.
Cesta de compras »

Bienvenida/o de nuevo!

Dirección de email:
Contraseña:
Has olvidado tu contraseña?

Más sobre..

Informaciones

Monedas