Romana English German Italian Spanish French Bulgarian Hungarian Polish Portughese Netherlands Greek

PIESE DE SCHIMB

PIESE UNIVERSALE / ACCESORII

ECHIPAMENTE MOTO / ATV / MTB

ATELIER / SCULE / SERVICE

BICICLETE - CICLISM

Producator

Informatii despre producator

Set cutii laterale (sidecase) TRAX ADV L/M argintiu si Akrapovic - 82.0L - Triumph Tiger 900/GT/Rally/Pro - SW-Motech

Set cutii laterale (sidecase) TRAX ADV L/M argintiu si Akrapovic - 82.0L - Triumph Tiger 900/GT/Rally/Pro - SW-Motech

9.947,00 LEI

costuri transport

Cod produs: SW.KFT.11.953.72002/S
Tipareste pagina

Set cutii laterale (sidecase) TRAX ADV L/M aluminiu (45/37L), suporti PRO stanga si dreapta si sistem de evacuare Akrapovic Slip On de la producatorul SW-Motech fabricate din aluminiu cu un volum de 82.0 litri si culoare argintie pentru TRIUMPH TIGER 900 C701 (2019-) / TIGER 900 C702 (2019-) / TIGER 900 GT 19- / TIGER 900 GT 19- / TIGER 900 GT PRO C701 (2019-) / TIGER 900 GT PRO C702 (2019-) / TIGER 900 RALLY C701 (2019-) / TIGER 900 RALLY C702 (2019-) / TIGER 900 RALLY PRO C701 (2019-) / TIGER 900 RALLY PRO C702 (2019-).

Descrierea produsului:
Premium se întâlnește cu premium: împreună cu Akrapovic, am alcătuit un set special format dintr-un sistem de carcase din aluminiu TRAX ADV argintii și evacuarea slip-on Akrapovic asortată pentru Triumph Tiger 900. Slip-on-ul Akrapovic îmbunătățește performanța Triumph-ului Tiger 900 și are sunetul tipic . În plus, amortizorul de zgomot este de înaltă calitate și arată bine, la fel ca și carcasele din aluminiu SW-MOTECH din seria TRAX ADV. Cu putina indemanare, poti asambla singur sistemul slip-on si, impreuna cu carcasele din aluminiu, primesti un set de inalta calitate.
Carcasele robuste din aluminiu TRAX ADV se adaptează perfect oricărui traseu: modelele în relief susțin stabilitatea materialului de perete din aluminiu sudat de 1,5 milimetri grosime. Un capac complet detașabil cu mânere de transport din aluminiu anodizat și elemente de fixare cu eliberare rapidă facilitează încărcarea și descărcarea cutiei laterale; marginea laterală teșită oferă o gardă la sol ridicată la viraj. Cu această soluție completă, aveți toate componentele de care aveți nevoie pentru a pleca într-o călătorie lungă cu TRAX: două cutii laterale TRAX ADV impermeabile, două suporturi laterale detașabile SW-MOTECH, un kit adaptor, un set de încuietori, un limitator de capac și protectie antifurt la un pret global atractiv. Suporturile specifice motocicletei și dimensiunea carcasei sunt proiectate pentru a se potrivi perfect cu forma cozii, precum și cu sistemul de evacuare al motocicletei. O carcasă pentru motociclete fără compromis: La dezvoltarea TRAX ADV, accentul s-a pus pe stabilitatea și etanșeitatea împotriva prafului și apei, precum și manipulare ușoară. Fie că este vorba despre o aventură off-road, un tur de călătorie sau o călătorie scurtă, carcasele premium din aluminiu cu o grosime a peretelui de 1,5 milimetri dovedesc calitatea premium în fiecare provocare.
- set de 2 carcase TRAX ADV din aluminiu și un slip-on Akrapovic;
- mai multă putere și cuplu;
- sunet tipic Akrapovic;
- cod SW-Motech: KFT1195372002S.

Include:
- 1 x sistem de evacuare Akrapovic Slip On;
- 1 x carcasă laterală stanga TRAX ADV L;
- 1 x carcasă laterală dreapta TRAX ADV M;
- 2 x suport lateral PRO;
- 2 x kit adaptor pentru suport lateral PRO;
- 1 x set de blocare TRAX cu protectie antifurt PRO;
- 1 x atașament pentru breloc cu unelte multiple;
- 4 x limitator de capac;
- 2 x geanta de depozitare;
- instructiuni de montare;
- material de montare.

Detalii:
- culoare: argintiu;
- greutate totală: aprox. 24.1 kg;
- volum total: 82.0 L.

Aviz de aprobare
Broșura de certificate ABE (aprobare națională de tip) furnizată împreună cu acest produs trebuie să fie întotdeauna la îndemână când conduceți. Această omologare națională de tip se aplică numai modelelor enumerate și în conformitate cu informațiile furnizate în instrucțiunile de montare. Înregistrarea produsului în documentele vehiculului dumneavoastră nu este necesară dacă certificatul de omologare este purtat cu dumneavoastră. Domeniul de aplicare al documentului național de omologare de tip este extins anual. Versiunea actuală a raportului național de omologare de tip poate fi descărcată din zona corespunzătoare a magazinului nostru online. Vă rugăm să rețineți că o evaluare cu privire la lansarea produsului pentru inspecții de motociclete în afara Germaniei trebuie clarificată înainte de cumpărare. Din păcate, produsele tehnice cărora li s-a refuzat înregistrarea în țara respectivă nu mai pot fi returnate. Se pot aplica taxe pentru eliberarea certificărilor străine necesare.

Lista completa de aplicatii se regaseste mai jos.

Set cutii laterale (sidecase) TRAX ADV L/M argintiu si Akrapovic - 82.0L - Triumph Tiger 900/GT/Rally/Pro - SW-Motech Set cutii laterale (sidecase) TRAX ADV L/M argintiu si Akrapovic - 82.0L - Triumph Tiger 900/GT/Rally/Pro - SW-Motech Set cutii laterale (sidecase) TRAX ADV L/M argintiu si Akrapovic - 82.0L - Triumph Tiger 900/GT/Rally/Pro - SW-Motech Set cutii laterale (sidecase) TRAX ADV L/M argintiu si Akrapovic - 82.0L - Triumph Tiger 900/GT/Rally/Pro - SW-Motech Set cutii laterale (sidecase) TRAX ADV L/M argintiu si Akrapovic - 82.0L - Triumph Tiger 900/GT/Rally/Pro - SW-Motech Set cutii laterale (sidecase) TRAX ADV L/M argintiu si Akrapovic - 82.0L - Triumph Tiger 900/GT/Rally/Pro - SW-Motech

Selectie vehicul







Sau - cautare rapida model...

Cos cumparaturi

Cosul dvs. de cumparaturi nu contine nici un produs.
Cos cumparaturi »

Panou utilizator

Adresa e-mail:
Parola:
Recuperare parola »

Mai multe despre...

Informatii

Selectie moneda